A B O U T    M E :

Marius
          Salutare. Parca acum ar trebui sa va zic ceva despre mine nu??? :-) Sa incepem:
     Sunt Marius, sau cum mi se mai zice... Senty. Si daca tot m-am prezentat... sa va zic ca am 29 de ani (2007) si lucrez in radio si televiziune din 1997 unde sunt tehnician. Actualmente lucrez in IASI. In radio ma ocup de partea de emisie (regie de emisie) iar in televiziune lucrez ca editor imagine (montaj).
    Imi place ceea ce fac si imi place sa se vada din urma mea un lucru bine facut si de calitate.
     Hobby-urile mele sunt radiocomunicatiile ( sunt radioamator cl. I Romania si cl. I CEPT [ international ] cu indicativul YO8RKU si evident, drumetiile montane clasice, alpinismul... Cel putin o data pe an (in concediu) fac o tura, mai lunga in muntii Romaniei sau pe afara; in medie am cel putin doua iesiri lunare indiferent de zona. Am inceput cu ture scurte si cu cazare la cabane dar acum pot spune ca-mi place mai mult la cort, stana, sau chiar dormitul in aer liber. Evident prefer turele lungi, macar de 1...2 saptamani, dar nu refuz nici macar o singura iesire de o zi, iesire pe munte sa fie!
      ... mai multe despre mine aflati daca-mi scrieti pe una din adresele de e-mail. :-)
Pentru a ma contacta puteti folosi direct urmatorul formular sau... clasic, scriind pe una din cele doua adrese de e-mail:
  marius[at]senty.ro     ori     yo8rku[at]yahoo.com,   sau... send a Ym!